Odbojkaški vikend u Sunji

 

Odbojkaški vikend otvorit će se u subotu 18. veljače s početkom u 09:00 sati. Otvorit će ga naše najmlađe odbojkašice OK Sunja koje se natječu na 2. turniru Sisačko-Moslavačke županije u mini odbojci U11. Trenutno se nalaze na 4. mjestu od pet ekipa, imaju jednu dobivenu i jednu izgubljenu utakmicu. Također imaju i dvije utakmice zaostatka. Ove subote odigrat će tri utakmice te se očekuje njihovo podizanje na sam vrh tablice.

Utakmica se također igra i u nedjelju 19. veljače s početkom u 11:00 sati. Seniorke igraju najvažniju utakmicu sezone protiv OK  Velika Gorica 2, jedine ekipe koja im je oduzela tri boda. OK Sunja je trenutno na 2. mjestu 3. Hrvatske odbojkaške lige, regija Sjever, skupina jug. Zaostaje za osam bodova iza OK Velika Gorica 2, no ima jednu zaostalu utakmicu. Sezona je tek na pola i uzbudljiva borba za vodeću poziciju na tablici se nastavlja.

Pozivaju se svi ljubitelji odbojke i svi mještani Sunje da dođu podržati naše odbojkašice ovog vikenda u dvorani Osnovne škole Sunja.

Fotografija: odbojkašice OK Sunja

 

Autor: Ana-Marija Puškarić