Odigrana važna utakmica za Sunjske odbojkašice

 

U nedjelju, 19. veljače odigrana je izrazito bitna  utakmica za seniorke OK Sunja. Utakmicu su igrale protiv odbojkašica OK Velika Gorica 2. Ova utakmica odlučivala je o njihovom poretku na ukupnoj ljestvici.

Sunjske odbojkašice su do nedjelje imale samo jednu izgubljenu utakmicu i to upravo protiv tadašnjeg protivnika.  Podsjetimo da je OK Sunja bila na 2. mjestu 3. Hrvatske odbojkaške lige, regija Sjever, skupina jug. Ali je imala jednu zaostalu utakmicu. Dok su njihove nedjeljne protivnice na ljestvici zauzele prvo mjesto.

Sunjske odbojkašice su  bile domaćini u Osnovnoj školi Sunja. Prvi set je odigran sa rezultatom 22:25 za OK Velika Gorica 2. Drugi set sa 17:25 također su dobile Goričanke. U trećem setu se napokon dogodio preokret i Sunjske odbojkašice su Goričanke dobile sa 26:24. No ipak četvrti set opet je bio pobjeđujući za odbojkašice iz OK Velika Gorica 2 sa rezultatom 14:25.

Utakmica je odigrana izvrsno sa ukupnim rezultatom 3-1 za OK Velika Gorica 2. Tom pobjedom Gorićanke su potvrdile svoje prvo mjesto na tablici sa ukupnim poretkom. Našim odbojkašicama OK Sunja svakako treba čestitati na odličnoj borbi do samog kraja. Svojim trudom i prethodno odlično odigranim utakmicama su zaslužile 2. mjesto na ljestvici ukupnog poretka što je i više nego izvrstan rezultat.

Fotografija: Ljestvica ukupnog poretka

 

Autor: Ivana Horžić