Program 27. konjogojske izložbe

 

27. konjogojska izložba će se održati 10. i 11. lipnja na Sajmištu u Gredi Sunjskoj. Za sve Sunjane i one koji se ovdje nađu su organizirani raznoliki sadržaji.

 

SUBOTNJI PROGRAM

Konji sa svojim uzgajivačima na Sajmište dolaze u subotu do 13 sati, te će ih ljudi moći vidjeti sve do nedjelje.

Cijelu subotu će za Sunjane svirati grupa Balans. U 21:30 kreće nastup grupe Pravila igre, mladih glazbenika koji sviraju moderni i urbani pop-rock.

 

NEDJELJNI PROGRAM

U nedjelju u jutarnjim satima je organizirana konjska zaprega koju će moći gledati svi Sunjani. Također će svi moći glasati u izboru za najljepšu zapregu. Tada će biti i proglašenje pobjednika po kategorijama kako je već ustaljeno. Konji sa uzgajivačima sa Sajmišta odlaze u popodnevnim satima.

U nedjelju se održava Sajam obrtništva, zadrugarstva i turizma na koji su pozvani svi.

U popodnevnim satima je organiziran izbor za Mini miss i mistera Sunje. Pobjednici će dobiti simbolične nagrade, lentu i krunu. Također će tada biti i revija unikatnih eko-etno haljina koje su ručno izrađene.

Također će tada biti proglašen i pobjednik natječaja ”Sunja u očima mladih” gdje se bira najbolja fotografija Sunje. Pobjednik će dobiti nagradu od 50 eura, a organizirani su i paketi iznenađenja za 2. i 3. mjesto.

 

*Izvor fotografije: Josip Hren

Autorica: Ivana Horžić