Sunjanke u borbi za 2000 eura, a možete ih podržati baš svi

Martina Kudlek i Josipa Dragičević prijavile su se na natječaj koji je organizirao Enter Zagreb. Sunjanke se trenutno bore za ulazak u uži izbor za putovanje i osvajanje nagrade.  Trenutno su u izboru četiri ekipe, od koje će samo dvije imati mogućnost osvojiti vrijednu novčanu nagradu.

Pravila natječaja

Radijska stanica Enter Zagreb je na svojim društvenim mrežama objavila natječaj u kojem pozivaju sve zainteresirane da se prijave na natječaj. Natjecatelji su snimili video u kojem predstavljaju sebe, te zašto bi baš one trebale osvojiti mogućnost odlaska na putovanje i osvajanja vrijedne nagrade. Natjecatelji koji dobiju najviše pregleda na njihovom Tik-Tok profilu odlaze na putovanje.

Finalisti će u 24 sata trebati otputovati što dalje od Zagreba bez mobitela i novca. A nagrada koju će osvojiti pobjednička ekipa je 2000 eura. Sve će biti snimano te će se moći pogledati tko je stigao najdalje.

Kako bi im pomogli osvojiti nagradu možete pogledati slijedeći link, a isti možete otvoriti i više puta te im na taj način povećati šanse za osvajanje nagrade!

*Izvor fotografije i informacija: Enter Zagreb

Autorica: Ivana Horžić

@enterzg

PRIJAVA za Enter The Challenge 3 – Team No Limit @martina.kudlek i @josipadragicevic5💙 @kvalitetavindija_ #vindiprotein

♬ original sound – Enter Zagreb – Enter Zagreb