Veliki jubilej moto kluba Iron Heart Sunja

 

Sutra, 6. srpnja će se na Sajmištu u Sunji održati moto-susret u organizaciji Moto kluba Iron Heart Sunja. Ovaj poseban događaj označava dvadesetu godišnjicu kluba i obećava nezaboravnu proslavu za sve ljubitelje motocikala i dobre zabave.

Program obilježavanja 20. godišnjice

Organizatori su pripremili bogat i uzbudljiv program koji će zadovoljiti sve posjetitelje. Glavni dio događanja uključuje nastup live rock benda koji će osigurati odličnu glazbenu podlogu za cijelu večer. Uz rock glazbu, atmosferu će dodatno zagrijati atraktivne go-go plesačice koje će svojim nastupima podići raspoloženje.

Za ljubitelje adrenalina i motocikala, poseban doživljaj bit će motorcycle stunt show Matije Podharškog. Njegove nevjerojatne vještine na motoru sigurno će ostaviti posjetitelje bez daha. Osim toga, za sve prisutne bit će organizirane razne moto igre koje će donijeti dodatnu zabavu i priliku za sudjelovanje u natjecanjima.

Kako bi proslava bila potpuna, posjetitelji će moći uživati u vrhunskoj hrani. Tradicionalno će za sve posjetitelje biti ispečen vol na ražnju. On će se pripremati cijeli dan.

Sljedećeg jutra, organizatori su pripremili i free camp doručak i kavu za sve sudionike koji će ostati na kampiranju. Ovo je idealna prilika za opuštanje i osvježenje nakon noći ispunjene zabavom.

Poziv na dolazak

MK Iron Heart Sunja poziva sve ljubitelje motocikala i dobre zabave da se pridruže ovoj posebnoj proslavi. Kako bi se olakšala organizacija i planiranje, mole sve zainteresirane da najave svoj dolazak na brojeve 0989425570 (Willy) ili 0989613252 (Dija).

Slogan događanja, “Come in peace or stay at home”, naglašava prijateljsku i pozitivnu atmosferu koju organizatori žele stvoriti.

Moto-susret u Sunji obećava nezaboravan vikend ispunjen glazbom, plesom, gastronomijom i adrenalinskim atrakcijama. Ova dvadeseta obljetnica MK Iron Heart Sunja nije samo proslava kluba, već i zajednice koja je okupljena oko ljubavi prema motociklima i druženju.

 

Trenutno se na Facebook stranici kluba održava i nagradna igra u kojoj imate priliku osvojiti majicu kluba. Dobitnik će biti proglašen u subotu, a igrati mogu svi.

 

*Izvor fotografije: Facebook stranica MK Iron Heart Sunja

 

Autor: Dominik Krapljan